Detailing Masters Demo Day - Detailing Essentails

Detailing Essentials & Detailing Masters Presenteren: De Eerste “Detailing Masters Demo Day” op 28 September!

  • Geplaatst op
  • Door Michael
  • 0
Detailing Essentials & Detailing Masters Presenteren: De Eerste “Detailing Masters Demo Day” op 28 September!

Op 28 september 2024 organiseren Detailing Essentials en Detailing Masters samen de allereerste “Detailing Masters Demo Day” in Nijmegen. Een dag vol live demonstraties van experts.

Detailing Essentials & Detailing Masters Presenteren: De Eerste “Detailing Masters Demo Day” op 28 September!

Bij Detailing Essentials zijn we altijd op zoek naar manieren om de detailingcommunity te ondersteunen en te inspireren. Daarom zijn we, in samenwerking met Detailing Masters, verheugd om een bijzondere dag te organiseren die volledig in het teken staat van kennis, techniek en passie voor auto detailing: de allereerste “Detailing Masters Demo Day”!

Op zaterdag 28 september 2024 nodigen we jullie uit bij Detailing Essentials in Nijmegen voor een dag vol demonstraties, workshops en de kans om zelf met producten aan de slag te gaan. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste hobbyist, deze dag biedt voor iedereen wat wils.

Wat staat er op het programma?

Tijdens de Demo Day zullen verschillende experts uit de detailingwereld aanwezig zijn om hun kennis te delen en live demonstraties te geven:

  • Waxen door de “Wax Master” zelf, Cees Wildschut. Cees zal zijn technieken onthullen en laten zien hoe je de perfecte waxlaag aanbrengt voor een langdurige glans en bescherming.
  • Polijstmiddelen en thermopads door Mario van Wax & Coatings België. Leer de fijne kneepjes van het polijsten en ontdek hoe je met thermopads optimale resultaten behaalt.
  • Paint Repair System door Jacek Jot van PRS. Krijg inzicht in het herstellen van lakschade en hoe je met PRS je auto weer in showroomstaat krijgt.
  • ADBL en Ultracoat producten testen. Test zelf deze hoogwaardige producten en ervaar hun effectiviteit in verschillende toepassingen.

Na afloop: Hapje en Drankje Na een dag vol demonstraties en producttests is er de mogelijkheid om te blijven voor een informele borrel. Voor een kleine bijdrage zorgen we voor een hapje en een drankje, zodat we samen kunnen napraten en netwerken.

Interesse? Laat het ons weten! Om deze dag optimaal te kunnen voorbereiden, willen we graag weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Als je van plan bent om te komen, Meld je dan aan op de Detailing Masters Facebook-groep. Vergeet niet te vermelden of je ook blijft voor het eten en drinken na afloop, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Datum: Zaterdag 28 september 2024
Locatie: Binderskampweg 40a, 6545CB Nijmegen
Tijd: 12:00

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een dag vol detailingplezier en leermomenten. Tot dan bij Detailing Essentials!

Wax Master            

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »